Kapri d.o.o.

Grafično podjetje Kapri d.o.o. je na trgu prisotno že polnih 20 let. Razvoj tiskarne je v tem obdobju potekal sistematično, tako na področju strojne opreme kot tudi paleta storitev, ki jih podjetje ponuja. Tiskarna je svojo ponudbo izpolnilo do te mere, da lahko vsakemu naročniku, ne glede na njegovo zahtevo omogoči predstavo o izdelku, ki naj bi ga podjetje naročilo. Vsakemu posameznemu naročniku se individualno posvetimo in mu omogočimo kar se da lahko odločitev.

V naši tiskarni se zavedamo, da je na področju grafike danes velika konkurenca, kar je za nas dobro, saj nas to sili k nenehnemu izpolnjevanju. Zavedamo se tudi pomembnega dejstva, da je grafični proces sestavljen iz številnih komponent, ki jih je potrebno sestaviti v smiseln mozaik. Zaradi zahtevnosti posameznih procesov ugotavljamo, da za vsako posamezno komponento v celotnem procesu obstajajo strokovnjaki, ki jim je potrebno v njihovem delu zaupati, zato v našem podjetju podpiramo sodelovanja med oblikovalskimi studiji in agencijami, ki so v primeru uspešnega grafičnega procesa nepogrešljivi.

V tiskarni imamo na razpolago strojno opremo, ki zagotavlja najvišjo stopnjo kvalitete. Tiskamo na strojih:

  • Format B2 –Heidelberg SM74-4-P3.
    Posebnost, ki jo je potrebno izpostaviti, je IntelliTrax, inštrument za merjenje celotnega klina na poli, ki zagotavlja hitro nastavitev in barvno stabilnost tiska
  • Format B3 – Heidelberg GTO 52-2
  • Za omenjene stroji so kadri posebej izšolani, tako da lahko pri samem delu, res do potankosti izkoristijo vse kvalitete, ki jih nudi oprema.

 

V tiskarni izdelujemo:

  • kataloge, brošure, letake
  • vizitke, predstavitvene kartice, dopise
  • plakate B2, oznanila, zloženke, koledarje
  • kuverte in vrečke vseh formatov itd.

Za vse naše tiskovine uredimo tudi dodelavo po želji naročnika.

V upanju, da Vam je naša krajša predstavitev ponudila odgovor na Vaša vprašanja, pričakujemo Vaše cenjeno povpraševanje, na katerega se bomo odzvali z najboljšo možno ponudbo.

S spoštovanjem,

Primož Kacijan - direktor Kapri d.o.o.

Tiskarna Kapri - z vami že več kot 25 let!

Pokličite zdaj